March 25, 2017

arsenal tröja till goalscoring form med sin första hat-trick

MADRID: Cristiano Ronaldo återvände till goalscoring form med sin första hat-trick Argentina Tröja Barn av säsongen trots att missa en straff också som Real Madrid förlängas omdömen sin ledning i toppen av La Liga med en 4-1 seger på Alaves.Ronaldo 's Wayward form de senaste veckorna hade kommit i fokus, men han vände spelet runt efter Deyverson Arsenal Tröja Alaves hade lagt in en chock tidiga lead.The portugisiska planat från straffpunkten innan hans avböjda ansträngning Madrid framåt i pausvilan.

Ronaldo såg en annan straff räddade 12 minuter från tiden, men var inte 't nekas när han smällde hem Marcelo' s cut-back efter Álvaro Morata 's vadde LOB hade gjort spelet safe.Real nu leda Sevilla med tre poäng i toppen i tabellen och Barcelona från five.However kan Barca skära gapet till två punkter med seger hemma mot Granada senare Saturday.Real 's obesegrade sträcker sig till 26 matcher, men Recensioner deras defensiva kamp fortsatte i Vitoria som Zinedine Zidane 's män fick till det Inter Milan Tröja Barn värsta möjliga start när Deyverson kastade på ett fel från Madrid målvakten Keylor Navas till fack Alaves i en sjunde minut bly.

Gareth Bale hade ett mål uteslutas för offside som Real sökt en omedelbar response.However gästerna behövde två skivor förmögenhet att vända spelet runt innan halv-time.Firstly var Deyverson bedöms ha hanterat en Bale frispark i hans eget område och Ronaldo slitsad hem penalty.Ronaldo 'näst kom 16 minuter senare när hans låga skott från utanför området avlänkas bort Zouhair Feddal och flög in i bortre hörnet.

Alaves hade en stor chans att utjämna bara två minuter efter omstarten när Victor Camarasa hoppade förbi Raphaël Varane, men sköt rakt på Navas.Madrid knappt hotade under andra hälften tills de sista 15 minuterna när de slutligen sätta spelet bortom Alaves 'nå .Ronaldo halades ner innanför straffområdet från ett hörn, men såg sin andra punkt Chelsea Tröja sparka räddades av Fernando Pacheco.Morata igen gjort sin närvaro kände från bänken när han svepte in Marcelo 's anfall och lobbed den annalkande Pacheco att göra 3-1.

Och Marcelo var inblandad igen i fjärde när han och Ronaldo utbytte passerar innan den senare krossade hem två minuter från psg tröja time.Earlier, Sevilla 's kamp hemifrån fortsatte i en attraktion 1-1 på Sporting Gijon.Sevilla knäppte en 22-spel winless strimma på vägen i sin senaste bort seriematch på Leganes och fick till en perfekt start när Luciano Vietto i Asturien tävlade på Wissam Ben Yedder 's flick-på Dink hem sin fjärde mål för säsongen.

Posted by: kristoph at 02:07 PM | Comments (3) | Add Comment
Post contains 504 words, total size 5 kb.

Posted by: kirr at March 03, 2021 02:28 PM (RK6DO)