March 13, 2017

fotbollströjor neymar ställas inför rätta närmat mndag

Utsikterna till Barcelona super Neymar ställas inför rätta närmat måndag som en Madrid domare accepterade en vädjan av åklagare för korruptionsanklagelser som riktas mot den brasilianska, en tingsrätten fotbollströjor said.The beslut välter en dom i juli att nämnda oegentligheter i den brasilianska ' s 2013 överföring till Barcelona var en fråga för en civil domstol, inte en brottsling one.Neymar 'föräldrar, Barcelona president Josep Maria Bartomeu och hans föregångare Sandro Rosell - som avgick över skandalen 2014 - står också korruptionsanklagelser.

Utsikterna till Barcelona super Neymar ställas inför rätta närmat måndag som en Madrid domare accepterade en vädjan av åklagare för korruptionsanklagelser som riktas mot den brasilianska, en tingsrätten fotbollströjor said.The beslut välter en dom i juli att nämnda oegentligheter i den brasilianska ' s 2013 överföring till Barcelona var en fråga för en civil domstol, inte en brottsling one.Neymar 'föräldrar, Barcelona president Josep Maria Bartomeu och hans föregångare Sandro Rosell - som avgick över skandalen 2014 - står också korruptionsanklagelser.

Både försvaret och åklagar har 10 dagar på sig att presentera omdömen sina argument innan ett slutligt beslut om huruvida ärendet går till rättegång kommer att göras, said.Should ett uttalande från Spanien 's nationella domstolen han befunnits skyldig, Neymar, 24, ansikten ett fängelsestraff på mellan sex månader och två år och en tung fine.Barcelona sade på måndagen att det skulle överklaga domare 'beslut, med det som det uttryckte sin' förvåning och total oenighet ... framförallt med tanke på att samma domare Beslutade att avvisa juventus tröja målet för samtliga tilltalade i juli förra året. '

Enligt domaren 'slutsatser, en pre-kontrakt avtal mellan Neymar och Barcelona genom vilken spelaren fick 40 miljoner euro ($ 44 miljoner) under 2011 för att avvärja konkurrerande klubbar för hans signatur' Altered den fria marknaden överföringar fotboll. 'Bartomeu och Rosell stå också anklagad för bedrägeri över transfer.The fall inletts med ett klagomål från brasilianska investmentbolag DIS, den som ägde 40 procent av Neymar' s sporträttigheter vid tidpunkten för hans övergång tottenham hotspurs tröja från Santos.

Barca Initialt Meddelat kostnaden för flytten till 57,1 miljoner euro, 17,1 miljoner som betalades till Santos med resterande 40 miljoner betalas till N amp; N, ett företag som ägs av Neymar 's family.However, spanska myndigheterna anser den verkliga kostnaden eskalerade till 83,3 million.DIS fick 6,8 miljoner euro, 40 procent av den avgift som betalats till Santos.The företag tror att det var lurad av dess verkliga andel Eftersom en del av övergångssumman doldes av Barcelona och Neymar.

Dessutom DIS hävdade också pre-kontrakt avtal mellan Neymar och Barca hindras andra klubbar från att erbjuda för spelaren, som påverkar värdet av beslutet överförings fee.The är ett slag mot bilden av den spanska mästare och spelaren himself.Barca hoppades att få ett slut på den skumma affären när klubben Överens om att betala en 5,5 miljoner euro böter i en uppgörelse med åklagarna i juni att reglera ett separat ärende och Se till att klubben undvikas prov på skatteflykt avgifter över överföringen.

Resultat Uruguay vs Ecuador Det är en rapport Ryssland Tröja från VM-kval match zon i Sydamerika (Conmebol) som ägde rum fredag ​​morgon WIB.Uruguay utöka sin obesegrade till fyra matcher efter en 2-1 seger över Ecuador i en VM kvalificerade mål i CONMEBOL.Sepasang England Tröja Barn zonen den första omgången av Sebastian Coates och Diego Rolan var tillräckligt för att få en överträffa Ecuador Uruguay i Montevideo på torsdag.

Uruguay inte besvära dem hemma för att starta spelet på Estadio Centenario, gick Brazil Tröja Barn framåt genom spelare oväntat, mittback Coates, som slog en hörna 12 minuter in permainan.Felipe Caicedo avsluta en snabb motattack att utjämna i den 45: e minuten, men Uruguay svarade omedelbart, återställa sin ledning i första halvlek skada gången efter Real Madrid Tröja Rolan avleda Carlos Sanchez hårt sparka mot målet, och det visade sig vara den avgörande mål i matchen.

Båda lagen går ner utan flera nyckelspelare för konflikt fredag ​​morgon lokal tid, Uruguay anfallaren Edinson Cavani ur spel med ett lår skada medan i aktion för Paris Saint-Germain. Cristhian Stuani och Maximiliano Pereira är den enda förändringen till Real Madrid Tröja Barn laget som drog 2-2 med Colombia i lalu.Ekuador förlorade Antonio Valencia och Luis Caicedo på grund av en skada på grund av avstängning efter att han blev utvisad i matchen i en 2-2 i Bolivia förra gången. Enner Valencia, som gjorde två mål i det spelet, inte förekommer i truppen i morse kl.

Posted by: kristoph at 11:51 AM | No Comments | Add Comment
Post contains 733 words, total size 6 kb.
What colour is a green orange?
15kb generated in CPU 0.04, elapsed 0.0993 seconds.
38 queries taking 0.074 seconds, 52 records returned.
Powered by Minx 1.1.6c-pink.